Nyheder fra BÆST?

Julefrokost 2022

Hold julefrokosten hos BÆST

Hold din julefrokost på Bæst og lad os servere lækre, økologiske juleretter – både med velkendte juleklassikere og spændende alternative versioner. Vi serverer menuen både til små og store selskaber men skal altid forudbestilles.

Alt er 90-100% økologisk og det hele foregår i vores hyggelige selskabslokale i hjertet af pulserende Nørrebro i København. Vi kan også tilbyde at levere vores julemenu som catering fra 15 personer, læs mere om det her.


Økologisk og bæredygtig julemad til julefrokosten

Hos BÆST serverer vi en unik og gastronomisk juleoplevelse, alt sammen baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra vores gård, Farm of Ideas og vores kompromisløse og kvalitetsbevidte leverandører og producenter.

En af julebordets store æresgæster er den gode gris, og på BÆST hylder vi vores gris på bedst vis!

Derfor har vores dygtige slagtere og kokke lavet flere juleretter med grisen i fokus – udelukkende lavet af det helt særlige kød fra de økologiske og fritgående grise fra HindsholmGrisen. På BÆST vælger vi kødet fra HindsholmGrisen til vores juleretter – hvad end det er huset eget charcuteri, leverpostej, medisterpølse eller selve hovedretten – da vi ved, at grisene har levet et langt, sundt og aktivt liv udenfor og aldrig bliver udsat for lang stressende transport. Kødet fra grisene er mørkere, mere velsmagende og har den flotteste, mest ensartede fedtmarmorering vi har set – alt sammen et resultat af Poul og Carlas kompromisløse arbejde for at frembringe den absolut højeste spisekvalitet, på helt naturlig vis.

Vores julemenu til jeres julefrokost inkluderer en række af lækre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet – det er hyggeligt, socialt og skaber god stemning.

Selskabslokale til julefrokost

I vores stemningsfulde selskabslokale har vi den perfekte ramme til den helt store julefrokost for dig og kollegerne eller familie og venner.